De beste beveiliging voor je vierwieler

 

De beste beveiliging voor je vierwieler

Je denkt er liever niet aan, maar je auto, oldtimer of brommobiel kan gestolen worden. Met een gps-tracker van Trackpointer weet je in elk geval dat de dieven niet ver zullen komen. Tegelijkertijd maak je het de politie een stuk gemakkelijker. Hoe sneller die actie onderneemt, hoe groter de kans dat je eigendom snel wordt teruggevonden.

Track & trace-systeem auto

Met met het track & trace-systeem van Trackpointer is het beveiligen en op afstand volgen van je auto heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een tracker en een inlogcode voor de app of het online platform. Daar zie je meteen waar je auto zich bevindt. Je kunt kiezen voor dekking in Nederland of voor internationale dekking. Dat laatste is vaak verstandig, omdat autodieven hun buit liefst zo snel mogelijk over de grens smokkelen.

Oldtimer beveiligen én origineel houden

Een oldtimer is meer dan bezit, het is emotie. Daarom is de impact van diefstal vaak veel groter dan bij een ‘gewone’ auto. Veel oldtimerbezitters zijn echter huiverig voor het beveiligen van hun classic car, omdat ze die origineel willen houden. Met de oplossingen van Trackpointer is dat geen probleem. Je hoeft niets te verbouwen of te verschroeven. Zelfs de voeding van onze trackers is autonoom.

Brommobiel beveiligen en traceerbaar maken

Voor de prijs van een brommobiel koop je ook een kleine auto. Zo’n kostbaar bezit wil je dus goed tegen diefstal beveiligen. Met een track & trace-systeem van Trackpointer is dat eenvoudig. Je hoeft alleen maar een tracker te plaatsen. Daarna kun je via de app of het online platform 24/7 zien waar jouw brommobiel is. Mocht hij gestolen worden, dan kun je direct gericht actie ondernemen.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze toepassingen voor het monitoren en beheren van je voertuigen en andere objecten? We adviseren je graag over de mogelijkheden! Als je het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Liever direct contact? Bel ons dan op 085-3034601 of stuur een WhatsApp-bericht.

    VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

    De mogelijkheden lijken oneindig en het zal u misschien allemaal een beetje duizelen. Ik help u graag verder met uw vragen. Bel, mail of stuur een WhatsApp en ik neem z.s.m. conact met u op.

    Arie de Vree | Owner / Consultant

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Vul je gegevens in en blijf op de hoogte!