Track & Trace-systemen voor tweewielers

 

Track & Trace-systemen voor (elektrische) fietsen, scooters en motoren

Een fiets, scooter of motor voorzien van een track & trace-systeem lijkt misschien een uitdaging. Je hebt immers veel minder ruimte dan in een auto, een camper of een boot. Gelukkig heeft Trackpointer perfecte oplossingen voor jouw tweewieler: kleine, krachtige stand alone-trackers die ook nog een scherpe prijs hebben. In de bijbehorende app of op het online platform stel je eenvoudig in wanneer je een alarmmelding wil ontvangen en kun je op elk moment zien waar je fiets, scooter of motor is.

Je (elektrische) fiets beveiligen met gps-tracker

Volgens schattingen van de politie worden er in Nederland elk jaar zo’n 700.000 fietsen gestolen, waarvan 100.000 elektrische fietsen. Het zou de jouwe maar zijn! Gelukkig kun je jouw stalen ros eenvoudig beveiligen met de oplossingen van Trackpointer. Met onze voordelige tracker weet je altijd waar jouw fiets zich bevindt. Dus als ‘ie wordt gestolen, kan de politie meteen gericht actie ondernemen.

Compacte gps-tracker voor scooters

Scooters zijn populair bij dieven. Ze zijn relatief eenvoudig te stelen en makkelijk door te verkopen. Dus is het verstandig om de jouwe uit te rusten met een gps-tracker van Trackpointer. Die is onzichtbaar voor de eventuele detectieapparatuur van de dief en kan door het compacte formaat gemakkelijk verborgen worden. En mocht je scooter worden gestolen, dan vind je hem via onze app of het online platform snel terug.

Altijd weten waar je motor is

Elk jaar worden er zo’n tweeduizend motorfietsen gestolen. Helaas wordt er slechts één op de vijf teruggevonden. Die kans kun je enorm verhogen door je motor uit te rusten met een gps-tracker van Trackpointer. Die is voor dieven onvindbaar omdat hij niet kan worden opgespoord met detectieapparatuur. Maar ondertussen kun jij in de app of op het online platform altijd precies zien waar jouw motor is.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze toepassingen voor het monitoren en beheren van je voertuigen en andere objecten? We adviseren je graag over de mogelijkheden! Als je het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Liever direct contact? Bel ons dan op 085-3034601 of stuur een WhatsApp-bericht.

    VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

    De mogelijkheden lijken oneindig en het zal u misschien allemaal een beetje duizelen. Ik help u graag verder met uw vragen. Bel, mail of stuur een WhatsApp en ik neem z.s.m. conact met u op.

    Arie de Vree | Owner / Consultant

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Vul je gegevens in en blijf op de hoogte!