24/7 inzicht in de locatie van je bezittingen

Alles duidelijk met het GPS track & trace-systeem van Trackpointer

Met een GPS track & trace-systeem van Trackpointer kun je altijd zien waar jouw eigendommen zich bevinden. Of het nu om je auto, motor, fiets, camper, caravan of boot gaat. Trackpointer maakt hiervoor gebruik van de beste track & trace-producten op de markt. Al onze diensten worden in Nederland ontwikkeld en gehost. En dat is wel zo vertrouwd.

Ruime keuze

Je kunt kiezen voor een bedraad of draadloos track & trace-systeem. Het eerste gebruikt stroom van de accu van het voertuig, het tweede heeft een eigen energievoorziening. Als je dat wilt, laten wij de tracker – al dan niet gecertificeerd – inbouwen. Maar je kunt er ook voor kiezen om dat zelf te doen. Naast reguliere gps-systemen bieden we ook peilzenders aan en trackers die werken met LoRa-techniek. Verder kun je kiezen voor nationale – of internationale dekking.

Altijd inzicht en overzicht

Via onze app en het online platform kun je altijd zien waar jouw bezittingen zich bevinden. Dat is niet alleen handig bij diefstal, maar bijvoorbeeld ook als je je auto, motor of camper in een vreemde stad hebt geparkeerd. En als je dat wilt, kun je ook andere gegevens uit onze systemen halen. Zoals bijvoorbeeld het aantal kilometers dat je hebt gereden. Handig als je wilt bijhouden hoeveel (zakelijke) kilometers hebt afgelegd!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze toepassingen voor het monitoren en beheren van je voertuigen en andere objecten? We adviseren je graag over de mogelijkheden! Als je het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Liever direct contact? Bel ons dan op 085-3034601 of stuur een WhatsApp-bericht.