Track & Trace-systemen voor recreatie

 

Track & Trace-systemen voor campers, caravans, boten en meer

Een camper, caravan, boot of waterscooter vertegenwoordigt niet alleen een flinke waarde, het is ook – of vooral – een middel om te genieten van je vakantie en vrije tijd. Daarom wil je de jouwe natuurlijk goed beveiligen. Met de oplossingen van Trackpointer is dat eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar een gecertificeerd systeem inclusief 24/7 alarmcentrale of genoeg hebt aan een tracker waarmee je zelf in de gaten kunt houden wat er met je kostbare spullen gebeurt.

Camper beveiligen met of zonder certificaat

Vanwege de hoge waarde van de meeste campers worden de eisen van verzekeraars steeds strenger. Met de track & trace-systemen van Trackpointer kun je daar eenvoudig aan voldoen. We laten het systeem dan inbouwen door een SCM-gecertificeerde partner en regelen desgewenst ook een abonnement bij de meldkamer. Maar ook als de regels minder strikt zijn, kunnen we je helpen met een passende oplossing.

Track & trace-systeem voor caravan of vouwwagen

De meeste caravans worden gestolen als ze op de oprit of in de straat staan, vaak vlak voordat de eigenaar ermee op pad zou gaan. Als dat gebeurt is, het extra prettig als de dieven zo snel mogelijk worden achterhaald. Met een tracker van Trackpointer is de kans groot dat ze niet ver komen. Je hebt namelijk tal van opties voor de momenten waarop je een alarmmelding ontvangt. Zo kun je direct actie ondernemen als er iets ongebruikelijks gebeurt.

GPS-tracker voor watersporters

Wist je dat van alle gestolen vaartuigen slechts 5% wordt teruggevonden? En dat die kans bij een gestolen buitenboordmotor met 1% nog veel kleiner is? Dat moet anders, vindt Trackpointer. Daarom hebben we speciaal voor watersporters een track & trace-systeem dat niet alleen waterdicht is, maar ook nog eens lastig te vinden voor dieven die er met je spullen vandoor gaan. Het systeem heeft een eigen batterij en staat dus altijd aan.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze toepassingen voor het monitoren en beheren van je voertuigen en andere objecten? We adviseren je graag over de mogelijkheden! Als je het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Liever direct contact? Bel ons dan op 085-3034601 of stuur een WhatsApp-bericht.

    VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

    De mogelijkheden lijken oneindig en het zal u misschien allemaal een beetje duizelen. Ik help u graag verder met uw vragen. Bel, mail of stuur een WhatsApp en ik neem z.s.m. conact met u op.

    Arie de Vree | Owner / Consultant

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Vul je gegevens in en blijf op de hoogte!