Betrouwbare beveiliging met 24/7 alarmcentrale

Altijd weten waar je voertuigen en objecten zijn

Wil je je auto, fiets, boot en andere bezittingen goed beveiligen én zeker weten dat je ze bij diefstal terugvindt? Kies dan voor de GPS track & trace-oplossingen van Trackpointer. Met ons online systeem heb je altijd inzicht in de locatie ervan.

 

Als er iets vreemds gebeurt, krijg je meteen een melding. Bijvoorbeeld als de accu uitvalt, kabels worden doorgeknipt, de motor wordt gestart of jouw eigendom buiten het normale gebied komt. Zo wordt je direct van onregelmatigheden op de hoogte gebracht.

Diefstalbeveiliging

We bouwen een bedraad of draadloos track & trace-systeem in waarmee we een object snel kunnen lokaliseren en terugvinden. Je bepaalt zelf in welke gevallen je een alarmmelding ontvangt. Dat kan via de app of e-mail. Of je kiest ervoor om zulke meldingen direct naar de alarmcentrale te laten sturen. Voor elke situatie is er een oplossing.

  • Stel meldingen in op ons online platform
  • Stel geofence zones in
  • Ontvang meldingen via de app of e-mail
  • Optie: koppeling met 24/7 alarmcentrale
  • Optie: koppeling met Investigation Recovery Service

Alarmcentrale en opsporing

Vanuit ons online platform versturen we meldingen voor situaties die je hebt ingesteld. De manier waarop die worden verstuurd en verwerkt, kun je zelf kiezen. Er zijn drie mogelijkheden:

 

  1. Je ontvangt de meldingen via de app of e-mail en houdt jouw diefstalbeveiliging in eigen beheer.
  2. Door middel van een automatische koppeling versturen we de meldingen 24/7 rechtstreeks naar de alarmcentrale.
  3. Je ontvangt de meldingen via de app of e-mail. Bij onraad geef je een melding zelf door aan de alarmcentrale. In geval van diefstal meld je het aan ons. Wij schakelen vervolgens onze Investigation Recovery Service in. De kosten hiervan zijn bij je abonnement inbegrepen of stellen we vooraf vast. Daardoor heb je nooit onverwachte meerkosten.

Advies

Soms heb je te maken met beveiligingseisen, bijvoorbeeld van je verzekeringsmaatschappij. Goed beveiligen gaat echter verder dan het plaatsen van een gecertificeerd beveiligingssysteem. Want als dat op een voor de hand liggende plaats zit, is de kans groter dat je voertuig alsnog wordt gestolen. Daarom adviseert Trackpointer je gevraagd én ongevraagd over de optimale manier van beveiligen van jouw objecten. Zo bieden we altijd de beste preventie-oplossing.

De drie pijlers van Trackpointer

Maatwerk bieden, gericht adviseren en ontzorgen zijn drie unieke eigenschappen waarmee Trackpointer zich onderscheidt in de markt voor track & trace. Niet alleen voor zakelijke klanten zoals wagenparkbeheerders, maar ook voor particulieren die hun kostbare eigendommen optimaal willen beveiligen.

Maatwerk

Het grootste voordeel van Trackpointer is dat wij alles in eigen beheer uitvoeren, veel kennis hebben van hard- en software en daardoor altijd maatwerk kunnen bieden.

Gericht adviseren

Of je nu een plug & play-systeem zoekt of een SCM-gecertificeerde beveiligingsoplossing, Trackpointer denkt altijd met je mee en adviseert je gevraagd en ongevraagd.

Ontzorgen

Als je dat wilt, ontzorgen je volledig door de systemen voor je in te stellen naar jouw wensen. Wil je een 24/7-koppeling met een alarmcentrale? Geen probleem, wij regelen het voor je.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden lijken oneindig en het zal u misschien allemaal een beetje duizelen. Ik help u graag verder met uw vragen. Bel, mail of stuur een WhatsApp en ik neem z.s.m. conact met u op.

Arie de Vree | Owner / Consultant